2011.08.31.
18:27

Írta: Nérofo

Mit főzzek ma?

Mit főzzek ma? Teszi fel a kérdést háziasszonyok ezrei nap mint nap. És kapja ugyan azt a választ nap mint nap: nem tudom. Esetleg: valami finomat, vagy: bármit, amihez kedved van. :) 

Én már régen feladtam, hogy más választ csikarjak ki a családomból. Mostanában taktikát váltottam és inkább a következő kérdéseket teszem fel a férjemnek: mit ettek a kollégáid ebédre a héten? Vagy mit főztek nálatok a menzán? Esetleg: krumpli vagy rizs? :)

Folyamatosan vizslatom az akciós újságokat, és mindig megnézem, hogy a zöldségesnél mi a szezonális termék. Így sokkal olcsóbban lehet összeállítani egy heti menüt, és sokkal kevesebbet is idegeskedem azon, hogy mit főzzek!

Úgy vettem észre, hogy egy héten maximum öt- hat féle ételt kell ahhoz főznöm, hogy viszonylag változatos legyen a heti menü. Sajtcetlik helyett ezentúl itt jegyzem ezeket. 

2 komment

Címkék: gluténmentes

A bejegyzés trackback címe:

https://dietablog.blog.hu/api/trackback/id/tr873193665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila__ 2011.12.20. 09:59:40

Kedves Postíró!

A Corában szokott lenni zöldség-gyümölcs akció hétvégenként, benne van az újságban a http://www.gyerunkvásárolni.hu oldalon szoktam nézni. Ott külön szórólapon is szokott szerepelni a zöldséges akció, ami 3-4 napig tart, péntektől vasárnapig, vagy csak szombat-vasárnap.

Nérofo 2011.12.20. 13:02:06

@Attila__: Kedves Attila! Őszintén szólva bajom van a "nagynagynagyáruházakkal". Jobban szeretem a zöldséges Zsuzsikát, aki egyrészt közelebb van hozzám fizikailag, másrészt a lelkemhez is közelebb áll az általa képviselt szemlélet. Viszont ötletadónak jó lehet az alábbi honlap! Meg is nézem gyorsan!!!!! Köszi, N
süti beállítások módosítása